Hemşerimiz, İstanbul'dan aday adayı

Hemşerimiz, İstanbul

Hemşerimiz Sebahattin Özdemir İstanbul 2. Bölgeden Milletvekili aday adayı oldu. Çok önemli ilçelerin bulunduğu bölgeden AK Parti aday adayı olan Özdemir İstanbul'da yaşayan hemşerilerinden destek istedi.

DEĞİŞİK BİR SİMA OLACAĞIM

Kırıkkaleli hemşerimiz Sebahattin Özdemir uzun yıllardır yaşadığı İstanbul 2. Bölgeden AK Parti’den Milletvekili aday adayı oldu. Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesi nüfusuna kayıtlı Özdemir İstanbul’da serbest çalıştığını seçilmesi halinde kendisi gibi serbest çalışanların sorunlarını meclise taşıyacağını söyledi. Bu sektörün sorunlarının kimsenin umurunda olmadığını belirten Özdemir mecliste değişik bir sima olarak az ve orta gelirlilerle yoksulların haklarının savunucusu olacağını belirtti. Aday olmasındaki en önemli etkenin yıllardır yaşadığı İstanbul’un en önemli sorunlarından birisi olan seyyar esnafların sorunlarına çözüm aramak olduğunu söyledi.

HEMŞERİLERİMİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM

İstanbul AK Parti ikinci bölgeden 16’ncı sıra sayısı ile aday adaylığı müracaatını yaptığını belirten hemşerimiz Selahattin Özdemir İstanbul’da yaşadığı semtte çok sayıda Kırıkkalelilerin bulunduğunu ayrıca seçim bölgesinde de ikamet eden Kırıkkalelilerden yardım beklediğini belirterek meclise gitmesi halende özellikle Kırıkkalelilerin de sorunlarıyla yakından ilgileneceğini belirtti. İstanbul genelinde yaklaşık 40 bin Kırıkkale nüfusuna kayıtlı insanın yaşadığını bildiren Özdemir bunların büyük çoğunluğunun aday olduğu bölgede yaşadığını söyledi. İstanbul’a çeşitli nedenlerle göç eden Kırıkkalelilerin burada bir dernek etrafında toplanmalarını da sağlayacağını kaydetti. Evli ve iki çocuk babası olduğunu belirten Özdemir hizmet için aday olduğunu tekrarladı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız